Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с централното

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с централното

Значи проблемът е следния - като си затворя вратата (която и да е) и се активира централното и се заключват и 2 те врати!!! Помагайте, че вчера си заключих ключовете вътре на таблото и трябваше да я отварям с тел през уплатнението и хората ме гледаха много странно все едно крада собствената си кола

Alfa 145 1.3 boxer, 96 godina-"Бах, мама му, тая имала чип":каза бате БОБО
    Fiat Bravo 1.6 1997
    Fiat COUPE 2.0 16V

така ти е насторена алармата (ако имаш аларма де) - ако немаш книжка към нея иди на алармаджия
    Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Да ама има един проблем, че централното не ми е вързано към алармата

Fiat Bravo 1.6 1997
      Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Тва накак си не ми звучи реално, а за какво по дяволите е вързана алармата след като не е за централното, и ако наистина е така това частично обезмисля алармата ->иди на алармаджия
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
          Тва накак си не ми звучи реално, а за какво по дяволите е вързана алармата след като не е за централното, и ако наистина е така това частично обезмисля алармата ->иди на алармаджия
          Алармата ми не управлява заключването и отключването на вратите Тва не значи, че нямам нормално функционираща аларма!!!Тя се активира при отварянето на вратата, но не от цетралното, а от бутончетата на вратите! Така мислия аз!!!

Fiat Bravo 1.6 1997
          Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Колега и аз имам същия проблем вратите се заключват сами когато си искат .Но като я закарам на майстор спират да се заключват сами .И след 1-2 часа пак се почва същите номера да ми прави
            Lancia Dedra Integrale

Comment

Само гледай да не си забравиш ключовете като мен вътре

Fiat Bravo 1.6 1997
              Fiat COUPE 2.0 16V

Comment

Вече няколко пъти се случва но си нося резервня ключ от тогава.Дажа единия път колата работеше но добре че беше близко до нас.
                Lancia Dedra Integrale

Comment

И мойта се заключва, но поне е регламентирано- 6-7 сек. след като запаля. Аз обаче си изградих навика да оставям вратата отворена и то с леко отворен прозорец винаги като излизам, че да не се затвори случайно и щтрак.. щотото ми се е случвало на един пасат и е кофти
                  Lexus IS200

Comment

Working...
                  X